Endring i klubbsamarbeid håndball

Postet av AFSK håndball den 18. Nov 2022


Håndballstyret i AFSK har denne uken valgt å si opp gjeldende samarbeidsavtale om Aurskog-Høland Håndball med Bjørkelangen SF og Høland IUL.

AFSK Håndball har gjennom mange sesonger hatt et samarbeid om lag fra 16 år og oppover med Bjørkelangen SF og Høland IUL under navnet Aurskog-Høland Håndball. Dette samarbeidet har hjulpet til med å holde ungdommene aktiv med håndball selv om det har vært få spillere i egen klubb i et årskull.


Når vi nå likevel har valgt å avslutte samarbeidet med våre naboklubber i kommunen så skyldes dette en helhetsvurdering av tilbudet vi skal gi til alle våre drøyt 120 aktive utøvere fra 6 til 99 år og hvordan dagens samarbeid kan spille en rolle i det. Vi har derfor landet på at vi ønsker å prøve noe nytt. Det har ingen innvirkning på fullføringen av sesongen 2022/23.

Håndballstyret har gjennom de siste månedene hatt dialog med Romerike Ravens om et mulig samarbeid hvor AFSK blir partnerklubb. Vi har også fått innspill fra nåværende partnerklubber for å høre deres opplevelse av samarbeidet. Summen av alt vi har blitt fortalt, sett og hørt, gjør at vi velger å inngå som ny partnerklubb for Romerike Ravens fra og med 4. desember 2022. 

Romerike Ravens spiller i Rema 1000-ligaen for kvinner og har målsetning om hvert år å delta i sluttspillet i eliteserien. Målet skal oppnås ved å finne og ivareta lokale talenter gjennom samarbeid med hele Romerike. Et godt eksempel på dette er Ravensspiller Anniken Wollik fra Nannestad som i disse dager spiller EM for Norge, og som er en av toppscorerne i Rema 1000-ligaen. 

Vi inviterer til et åpent informasjonsmøte for alle interesserte onsdag 23. november klokken 18:30 i Klubbhuset i Aurskoghallen. Spesielt ønsker vi å invitere spillere som i dag spiller på et av samarbeidslagene og deres foresatte, men det er åpent for alle som ønsker å vite mer om hvordan det nye samarbeidet skal kunne bidra for både små og store i håndballfamilien vår i AFSK.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.