AFSK Klubbavis høst 2022, håndball

Postet av AFSK håndball den 5. Des 2022

Her kan du lese AFSK klubbavis høsten 2022, med informasjon fra håndballgruppa.

Les den online eller last den ned til din mobil/PC.
Denne utgaven av klubbavisa publiseres kun digitalt.


Endring i klubbsamarbeid håndball

Postet av AFSK håndball den 18. Nov 2022


Håndballstyret i AFSK har denne uken valgt å si opp gjeldende samarbeidsavtale om Aurskog-Høland Håndball med Bjørkelangen SF og Høland IUL.

AFSK Håndball har gjennom mange sesonger hatt et samarbeid om lag fra 16 år og oppover med Bjørkelangen SF og Høland IUL under navnet Aurskog-Høland Håndball. Dette samarbeidet har hjulpet til med å holde ungdommene aktiv med håndball selv om det har vært få spillere i egen klubb i et årskull.


Når vi nå likevel har valgt å avslutte samarbeidet med våre naboklubber i kommunen så skyldes dette en helhetsvurdering av tilbudet vi skal gi til alle våre drøyt 120 aktive utøvere fra 6 til 99 år og hvordan dagens samarbeid kan spille en rolle i det. Vi har derfor landet på at vi ønsker å prøve noe nytt. Det har ingen innvirkning på fullføringen av sesongen 2022/23.

Håndballstyret har gjennom de siste månedene hatt dialog med Romerike Ravens om et mulig samarbeid hvor AFSK blir partnerklubb. Vi har også fått innspill fra nåværende partnerklubber for å høre deres opplevelse av samarbeidet. Summen av alt vi har blitt fortalt, sett og hørt, gjør at vi velger å inngå som ny partnerklubb for Romerike Ravens fra og med 4. desember 2022. 

Romerike Ravens spiller i Rema 1000-ligaen for kvinner og har målsetning om hvert år å delta i sluttspillet i eliteserien. Målet skal oppnås ved å finne og ivareta lokale talenter gjennom samarbeid med hele Romerike. Et godt eksempel på dette er Ravensspiller Anniken Wollik fra Nannestad som i disse dager spiller EM for Norge, og som er en av toppscorerne i Rema 1000-ligaen. 

Vi inviterer til et åpent informasjonsmøte for alle interesserte onsdag 23. november klokken 18:30 i Klubbhuset i Aurskoghallen. Spesielt ønsker vi å invitere spillere som i dag spiller på et av samarbeidslagene og deres foresatte, men det er åpent for alle som ønsker å vite mer om hvordan det nye samarbeidet skal kunne bidra for både små og store i håndballfamilien vår i AFSK.
NYHET: Forhåndskjøp billetter til Aurskoghallen - spar penger

Postet av AFSK håndball den 9. Sep 2022

Fra og med sesongen 2022/23 vil det være mulig å kjøpe billetter på forhånd til alle arrangementer håndballen har i Aurskoghallen. 

Forhåndskjøpte billetter koster 60 kroner. Skulle du ønske å betale i døra vil billettprisen være 70 kroner. Unntak er Flyballturneringen i februar, som har en egen pris som vil være den samme både som forhåndskjøpt billett og i døra. 

Husk at barn under 18 år fortsatt kommer gratis inn.

For en oversikt over alle arrangementer i høst kan du klikke her: https://bit.ly/3L4vPnG

Tikkio har også en egen app hvor du kan ha enkel oversikt over alle dine billettkjøp.
Reduserte treningsavgifter for sesongen 2022/23

Postet av AFSK håndball den 5. Mai 2022

Håndballstyret har i dag fastsatt nye satser for treningsavgiften for kommende håndballsesong.For de aller fleste vil de nye satsene være redusert med 25% sammenlignet med dagens nivå. 

Dette er de nye satsene pr. halvår:
6-8 år: 450 kroner*
9-12 år: 750 kroner
13-17 år: 1000 kroner
Over 18 år: 1200 kroner

*= 6-åringene er fritatt for treningsavgift første høst

Vi minner også om klubbens støttefond som kan hjelpe til med å dekke treningsavgiften dersom familien av ulike årsaker ikke har anledning til å klare det på egen hånd. Les mer om støttefondet her: AFSK støttefond